Geniet van een heerlijke avond in een van de vele wijnbars in Tilburg. Wij zijn langs vijf wijnbars gegaan om deze te testen op kwaliteit van de wijn en gezelligheid. De keuze is reuze, en wat ons betreft is jouw avond in Tilburg in een van deze wijnbars altijd geslaagd!

De leukste wijnbars van Tilburg

Wijnbar Cru - Heuvelstraat 139 Tilburg

Aan de Heuvelstraat in Tilburg ligt de hippe wijnbar Cru. Deze uit passie voor wijn ontstane wijnbar is alles wat je van een trendy wijnbar verwacht: mooie kwaliteitswijnen die per glas en per fles te bestellen zijn, en natuurlijk lekkere bijpassende hapjes. Als je in Tilburg op zoek bent naar een échte wijnbar waar de focus ligt op het schenken van kwaliteitswijn: bij wijnbar Cru zit je goed. Neem plaats aan de robuuste lange houten bar, en geniet van de gastvrijheid van deze wijnbar. Wijnbar Cru heeft een proeverij van 5 wijnen met bijpassende hapjes op de kaart staan voor €35. Hier krijg je een mooie range van kwaliteitswijnen voor die zijn geselecteerd door het personeel. Mocht je zin hebben in iets specifieks, in overleg kan de line up wijnen van de proeverij worden aangepast naar jouw wensen. Superleuk en lekker!

Kies uit mooie kwaliteitswijnen per fles of glas bij wijnbar Cru

Wijnbar en borrelbar Noir - Nieuwlandstraat 51 Tilburg

Ondanks dat Noir geen ‘echte’ wijnbar is, staat deze borrelbar aan de Nieuwlandstraat in Tilburg wel in ons lijstje. Puur omdat het voor onze redactie een van de favoriete plekjes van Tilburg is om neer te strijken voor een heerlijke borrel of lunch. De wijnkaart is niet uitgebreid, maar wij kunnen er prima mee uit te voeten. De borrelbar voelt Frans aan, en biedt meer dan alleen de standaard bitterbal als hapje bij je glas wijn. Een echt gezellige wijnbar in het centrum van Tilburg.

Wijnlokaal Leven - Stadhuisplein 164 Tilburg

In het centrum van Tilburg aan het Stadhuisplein ligt wijnbar Wijnlokaal Leven. Wijnlokaal Leven is een knusse wijnbar met leuk personeel. Een echte gezellige wijnbar waar je terecht kan voor een lekker glas wijn en een hapje. Er worden veel leuke evenementen georganiseerd bij deze wijnbar, er is altijd wat te beleven. De selectie wijnen is ruim.

Café en wijnbar Heuvel 15 - Heuvel 15 Tilburg

Op nummer 15 van de Heuvel in Tilburg ligt de gelijknamige bruine kroeg en wijnbar Heuvel 15. Dit echt gezellige café is al tientallen jaren een begrip in Tilburg, en heeft een lekker terras. Het is geen typische wijnbar, dus als je gezelschap hebt die ook van een biertje houden zit je hier helemaal goed. Strijk neer op het zonnige terras en geniet van de Tilburgse gezelligheid.