wijnbar nijmegen
De leukste wijnbars van Nijmegen

Heb je zin in een rustig avondje uit in een gezellige wijnbar in de mooie Waalstad Nijmegen? Wil je jouw etentje extra bijzonder afsluiten? Bezoek dan eens een van deze unieke wijnbars in Nijmegen en geniet van een fantastisch glas wijn in een gezellige sfeer en met kundig advies.

Wijnbar Arentz, Hertogstraat 86 Nijmegen

Aan de Hertogstraat vind je Wijnbar Arentz, een kleine en knusse wijnbar van de naastgelegen wijnhandel. In een fijne, intieme sfeer geniet je van wijnen van hoge kwaliteit. Je merkt dat wijnbar Arentz zich in Nijmegen echt op kwaliteitswijnen richt, en dit is goed terug te proeven in hun wijnen. Niet voor niets is de wijnbar door Grootspraak uitgeroepen tot ‘Wijnbar van 2020’! Het personeel is zeer kundig, en deze Nijmeegse top wijnbar organiseert regelmatig leuke proeverijen. Met hun kaart met meer dan 500 wijnen, zit er altijd een lekkere wijn voor jou bij.

Wijnbar Pinot, Grote Markt 35 Nijmegen

Bij wijnbar Pinot aan de Grote Markt in Nijmegen hangt er een gezellige sfeer. Zowel binnen als buiten valt hier te genieten: in de zomer zit je geweldig in het zonnetje op het mooie terras. Wijnbar Pinot voelt van binnen als een gezellig bruin café aan, en wij vinden de naam ‘wijncafé Pinot’ dan ook goed passen. Vanaf maart 2020 gaat Wijnbar Pinot verder onder de naam Grand Café Moenen. De kwaliteit wijnen van wijnbar Pinot is goed, maar niet spectaculair. Leuk zijn de proeverijen: het personeel brengt met zorg voorbereide bijpassende hapjes bij elk glas wijn dat je bestelt. Superleuk!

Wijnbar Lebowski, Bloemerstraat 84 Nijmegen

Bij wijnbar Lebowski aan de Bloemerstraat in Nijmegen zit je goed voor een heerlijk glas bijzondere wijn. Ga gezellig aan de bar zitten en voer een leuk gesprek met het vriendelijke personeel. De selectie wijnen bestaat uit een ruime selectie die zowel per glas als per fles te bestellen zijn. Er staan altijd heerlijke hapjes op de kaart om van jouw wijnborrel een geweldig succes te maken. De uitstraling van wijnbar Lebowski is hip en industrieel, en het is er altijd gezellig druk. Qua aanbod wijnen net zo goed als wijnbar Arentz, qua sfeer net wat informeler. Een echte aanrader!

wijnbar nijmegen lebowski
Wijnbar Lebowski Nijmegen