Champagne relatiegeschenk: maak indruk

Wil je een blijvende indruk maken bij jouw zakelijke relaties met een luxe champagne relatiegeschenk? Verras jouw relaties met dit bruisende cadeau in een op maat gemaakte luxe cadeauverpakking. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag. Zo geven we jouw geschenk een persoonlijke touch door jouw gewenste uitingen en logo te verwerken in de cadeauverpakking. De verpakkingen van de geschenken worden speciaal voor jou ontworpen en geproduceerd. Van een bedrukte sleeve of houten kist met logo tot een champagne met eigen etiket. Alles is mogelijk. Ga voor een luxe uitstraling en maak een blijvende indruk.

Champagne relatiegeschenk samenstellen

De mogelijkheden om jouw champagne relatiegeschenk samen te stellen zijn eindeloos. Bijvoorbeeld een kartonnen sleeve of luxe houten kist voorzien van jouw bedrijfsuiting. Heb je zelf al een idee wat je zou willen? Laat het ons weten, en wij komen snel met een passende offerte.

Tijdens de drukke eindejaar periode wil je geen kostbare tijd besteden aan relatiegeschenken. Weet je nog niet zo goed wat je precies zou willen? Wij nemen van concept tot uitvoering alles uit handen, zodat jij zonder moeite jouw relaties verrast met een uniek en gepersonaliseerd champagne geschenk. Voor elk champagne relatiegeschenk ben je bij Wijnbutler aan het juiste adres. Vraag een offerte aan en wij komen snel met een passende offerte. Een ding is zeker: bij ons maak je een blijvende indruk met een persoonlijke champagne geschenk.

champagne relatiegeschenken op maat gemaakt in luxe cadeau verpakkingen

Met welke wijnen werken jullie?

Wij importeren champagnes van meerdere wijnhuizen. Hierdoor bieden wij onder andere Lamotte, Dom Perignon en De Venoge aan. Dit brede assortiment zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren. De Champagne van Lamotte is van goede kwaliteit en een heerlijk cadeau om te krijgen. De Champagnes van De Venoge en Dom Perignon zijn nog luxer en blazen jouw relaties omver. Maak indruk met uitstekende champagnes in een prachtige cadeauverpakking met jouw bedrijfslogo. 

Ook voor cava's en prosecco's ben je bij ons aan het juiste adres. Deze zijn net zo feestelijk, maar vaak wel een stuk voordeliger om te geven. Bekijk al onze mousserende wijnen om een idee te hebben van ons aanbod.

Champagne Relatiegeschenk De Venoge Bubbels in houten kist
champagne lamotte in houten kist geschenk