l'Auratae Nero d'Avola Bio
Deze l'Auratae Nero d'Avola is een biologisch geproduceerde rode wijn uit Zuid-Italië. Hij is kenmerkend fruitig Italiaans en is gemaakt op een rustieke boerderij uit 1697 en wordt op een bijzondere manier gemaakt. Naast dat de druiven van deze wijn biologisch zijn verbouwd, zijn ook alle materialen zoals de fles en het karton van de doos op een duurzame en gerecyclede manier geproduceerd. De smaak van de wijn is heerlijk zacht en heeft prachtige tonen van rood fruit. Op z'n Italiaans genieten!
Karakteristieke Italiaanse rode wijn met rijp rood fruit en zachte taninnes
Deze Italiaanse rode wijn is gemaakt van de Nero d'Avola druif. Door het gebruik van de druif geeft het de heerlijke smaken die je van een rode Italiaanse wijn gewend bent: mooi rijp rood fruit en een mooie verleidelijke zachte finish.
Lekker bij een goede biefstuk
Probeer deze wijn eens bij een mooi stukje vlees. Hij smaakt geweldig bij bijvoorbeeld een rood gebakken mals stuk biefstuk.
Type wijn | Rood |
---|---|
Land | Italië |
Regio | I.G.T. Terra Siciliana |
Sluiting | Schroefdop |
Vintage | 2022 |
Alcoholpercentage | 13 |
Druiven | Nero d'Avola |
Drinktemperatuur | 16 tot 18 graden |
Smaakprofiel | Robuust |
Lekker bij | Biefstuk |
Bijzonderheden | Biologisch |