Online Wijnproeverij

Een teamuitje terwijl iedereen thuis werkt? Vrijdagmiddagborrel of kerstborrel organiseren? Een gezellige live online wijnproeverij van Wijnbutler biedt uitkomst! Onder leiding van een van onze ervaren sommeliers proeven we fantastische wijnen, met bij elke wijn de nodige bijpassende verhalen en anekdotes. Deelnemers ontvangen thuis een pakket met 8 verschillende wijnen en alles wat nodig is om goed te kunnen proeven. Zo maken we er samen een gezellige DAT (drinking apart together) online wijnproeverij van! Laten we samen proosten! 

Wat houdt een online wijnproeverij in?

 1. 8 verschillende wijnen

  Na een datum en tijd te hebben afgesproken, ontvangt iedere deelnemer een pakket met daarin acht verschillende wijnen. Op het afgesproken moment logt iedereen online in, en vervolgens kunnen we op afstand er gezamenlijk een gezellige wijnproeverij ervan maken. Wijn is onze passie en we kunnen niet wachten om jou en je vrienden, collega’s of andere wijnliefhebbers kennis te laten maken met een serie fantastische wijnen. Wij selecteren voor een proeverij wijnen met een mooi verhaal en fantastische smaak. Wij schenken alleen de hoogste kwaliteit wijnen. Zo ontdek je jouw nieuwe favoriete wijn en schaaf je je wijnkennis nog verder bij.

 2. Belevingsmaterialen en een kleine verrassing

  Naast de wijnen ontvangt iedereen een pakket met alles wat nodig is om te proeven. Denk aan bijvoorbeeld een proefformulier, aromaschijf en een pen. Daarnaast voegen wij een leuk expirimentje toe aan de doos.

 3. Begeleiding

  De wijnproeverij duurt ongeveer 2 uur, en staat onder kundige online begeleiding van Bas of een andere ervaren sommelier. Wij begeleiden de online proeverij op een interactieve en professionele manier, zodat je naast het iets opsteken over wijn ook geniet en een leuke avond hebt. Wij hebben er zin in, en maken er samen met jou een mooie en vooral gezellige wijnbelevenis van!

 4. Organisatie

  Wij verzorgen de gehele organisatie. Van het versturen van de online uitnodigingen tot het verzorgen van de pakketten. Je hoeft je dus alleen zorgen te maken over het opstellen van de gastenlijst!

Onze online wijnproeverij in het kort:

 • Vanaf 8 personen

 • Vanaf €25 per persoon

 • 8 verschillende wijnen

 • Online

Vrijblijvende aanvraag? info@wijnbutler.nl
 
 

Wat kost een online wijnproeverij?

Wij werken op basis van een prijs per persoon. Hierbij is behalve eventuele verzendkosten alles inbegrepen, en kom je niet voor verrassingen te staan. De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de gewenste kwaliteit van de wijnen en eventuele extra wensen. Doe daarom een vrijblijvende aanvraag per mail op info@wijnbutler.nl of op 06-12409014. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een passende offerte.

De verschillende thema’s van onze wijnproeverijen

De mogelijkheden voor een leuk thema voor een wijnproeverij bij jou thuis zijn eindeloos. Heb je zelf al een idee voor een thema voor de wijnproeverij? Gaaf! Laat het ons weten, en wij zullen een wijnproeverij samenstellen. Als je nog geen idee hebt is dat natuurlijk geen probleem, wij stellen met veel plezier een toffe online wijnproeverij samen.

Online Wijnproeverij

Wat moet je zelf regelen voor deze online wijnproeverij?

Het is heerlijk om van spannende wijnen te genieten in jouw eigen huis. Nog mooier is het dat je vrijwel niks hoeft te regelen. Wat je even moet regelen voordat de proeverij begint:
 
 • Zet 2 schone wijnglazen klaar waaruit je wijn kan proeven
 • Koel de witte wijn, rosé en dessertwijn van te voren in de koelkast.
 • Een computer of telefoon met een goede internetverbinding
 • Een gezellige omgeving met eventueel lekkere hapjes en een glas water

Dorstig geworden?

Dat snappen wij heel goed! Neem snel contact op om een online wijnproeverij te plannen met jouw team, vrienden of familie.