Champagne Waris Hubert Armorial Blanc de Noirs brut

Bubbels
Frankrijk
Pinot Noir
Vis, Schaaldieren & Zoetigheid
Champagne Waris Hubert is een kleinschalig huis uit Avize. Deze Armorial Blanc de Noirs is gemaakt van 100% biologische Pinot Noir. De druiven zijn afkomstig uit de Coteaux du Sézannais van 40 jaar oude stokken. Deze champagne heeft ruim 2 jaar gerijpt op zijn gistcellen. Het is een brut champagne, met 6 gram per liter restsuiker. Dit zorgt voor een frisse en droge smaak met een goede doordrinkbaarheid. De neus heeft zomerse bloemen, klein rood fruit en warm gebakken brood. Een prachtige Champagne van biologisch gecertificeerd huis Waris Hubert.
€ 49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3760248450216
Fles

Biologische Blanc de Noirs Champagne van Waris Hubert.

Waris Hubert is een biologisch gecertificeerd champagnehuis uit Avize. De stijl van dit wijnhuis is fris en op het fruit gemaakt. Deze Blanc de Noirs Champagne is gemaakt van 100% Pinot Noir. De 2 jaar rijping op zijn gistcellen geeft delicate smaken van versgebakken cake. De smaak is fris en fruitig met levendige zuren met smaken van zomerse bloemen en snoepjes.

Lekker bij sushi, groente en zomers fruit.

Lekker bij sushi en sashimi. Ook een mooie combinatie bij gegrilde groentes en zomerse taartjes met fruit.

Specificaties
Type wijnMousserend
LandFrankrijk
RegioChampagne
SluitingKurk
VintageNvt
Alcoholpercentage12
DruivenPinot Noir
Drinktemperatuur10 tot 12 graden
SmaakprofielBubbels
Lekker bijVis, Schaaldieren, Zoetigheid
BijzonderhedenBiologisch

Champagne Waris Hubert Armorial Blanc de Noirs Cousin de Barbonne

Waris Hubert Armorial Blanc de Noirs brut is een prachtige champagne van 100% pinot noir. Waris Hubert werkt biologisch, iets wat niet vanzelfsprekend is in de Champagne. De vinificatie vond plaats in cuves inox en fûts de chêne van 500 liter. Deze champagne heeft 6 gram per liter restsuiker.

Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook bubbels!