Kerstpakket met wijn

Een goede fles wijn in het kerstpakket is nog altijd het meest gewaardeerde cadeau. Daarom hebben wij verschillende pakketten samengesteld met heerlijke wijnen. Geef een fantastische blijk van waardering met een goedgevuld kerstpakket met hapjes en wijn. Of geef een wijnproeverijpakket om zelf een gezellige wijnproeverij te organiseren. Leuk om te geven, en nog veel leuker om te krijgen.

Wijn kerstpakket samenstellen

Veel kennis in huis om het meest geschikte pakket samen te stellen voor jouw relaties. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een kerstpakket op maat samen. Wij zijn er vanaf het idee tot de aflevering, en zorgen dat ieder kerstpakket een schot in de roos is. Voor ieder budget en en smaak bieden wij een passend wijnpakket.

Wat zit er in een wijn kerstpakket?

Wat er in een wijn kerstpakket zit hangt helemaal af van jouw wensen. Natuurlijk mag een goede fles wijn niet ontbreken. Bijvoorbeeld een mooie Sangiovese of Chardonnay.. Dit kan er een zijn, maar we kunnen ook een mooie selectie van meerdere wijnen maken. Indien gewenst doen we er uitgebreide proefformulieren bij en een aroma wiel. Zo weet de ontvanger precies wat voor een soort wijnen het zijn.

Ook pakketten met luxe glazen of met hapjes zijn geen probleem. Zo verkopen wij champagne geschenken met een fles champagne en twee luxe glazen.

Luxe wijnen in houten kist

Wijnproeverijpakket 6 verschillende wijnen

wijn kerstpakket proeverijpakket

Champagne in houten kist met luxe glazen

Champagne Relatiegeschenk De Venoge Bubbels in houten kist

Keuze uit meer dan 15 verschillende wijn kerstpakketten

Liever een op maat gemaakt wijn kerstpakket?

Heb je liever een op maat gemaakt wijn kerstpakket? Geef jouw specifieke wensen en voorkeuren door via info@wijnbutler.nl en wij zullen snel bij je terug komen met een op maat gemaakt pakket.