Ontdekkingsreis Wereldwijd Wit Wijnproeverijbox

Wijnproeverijbox
Diverse
Verschillende in Wijn Pakket
Groenten

Ga op ontdekkingsreis en ontdek jouw favoriete witte en mousserende wijnen! Organiseer thuis eenvoudig een gezellige wijnproeverij met 2 verrassende mousserende wijnen en 4 witte wijnen in dit gevarieerde pakket. Jullie proeven een zeldzame bubbel uit Moldavië, een klassieke Cava uit Pénedes en een verfrissende Pinot Grigio uit het Italiaanse kwaliteitsgebied Veneto. Perfect voor een wijnproeverij voor 2-12 personen. 

Wat zit er in deze Wereldreis Wijnproeverijbox?

  • 6 heerlijke wijnen
  • Instructies
  • Proefformulieren en pen
  • Aromacirkel
  • Informatieve omschrijving per wijn over de herkomst, wijnstreek, wijnmaker en uiteraard de wijn zelf

✅ Deze Wereldreis wijnproeverijbox is geschikt voor 2-12 personen.

✅ Deze Wereldreis wijnproeverijbox is geschikt voor zowel beginnende wijnproevers, gezellige borrelaars en echte wijnkenners.

€ 60,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
87343246234826121
Fles

Heerlijke variatie met 2 mousserende wijnen en 4 witte wijnen

Wij hebben 6 bijzondere wijnen geselecteerd uit de beste uithoeken van de wereld. Stuk voor stuk wijnen van kleinschalige wijnhuizen met een eigen karakter. Ontdek wijnen uit streken of van druiven die je nog niet eerder geproefd! Zo zijn wij trots op de unieke mousserende wijn uit dit pakket. Wát een spannende wijn is dat! Kortom: in deze Wereldreis Wijnproeverijbox zitten 6 bijzondere wijnen die een mooie afspiegeling zijn van het herkomstgebied.

Laat je verrassen door bijzondere wijnen van kleinschalige wijnboeren.

In dit complete proeverijpakket zit alles wat je nodig hebt om thuis een super gezellige wijnproeverij te organiseren. Ontdek wijnen uit streken of van druiven die je nog nooit eerder hebt geproefd! In dit pakket zit een uitgebreide beschrijving over de wijn, wijnstreek, wijnmaker, druiven én de beste wijn-spijs combinaties.

Specificaties
Type wijnWijnproeverij
LandDiverse
RegioWijnproeverij
SluitingKurk
VintageNvt
Alcoholpercentage12.5
DruivenVerschillende in Wijn Pakket
Drinktemperatuur8 tot 10 graden voor wit, 16 tot 18 graden voor rood
SmaakprofielWijnproeverijbox
Lekker bijGroenten

Alle wijnen uit dit pakket op een rijtje

In dit pakket zitten de volgende wijnen:

Villa Sandi Pinot Grigio, Les Fleurines Blanc, Radacini Brut, Hausmann Riesling, Heritage Chardonnay en Duc de Foix Cava Brut. Dit zijn stuk voor stuk droge wijnen van hoge kwaliteit.