Over ons

Welkom in de wereld van Wijnbutler.nl!

Ben je op zoek naar jouw ideale glas wijn voor een goede prijs? Je bent aan het juiste adres. Ik ben Wijnbutler.nl begonnen met als doel om jou te voorzien van de perfect passende wijn bij ieder moment. Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om de goede wijn te kiezen voor de juiste gelegenheid. Wij ondersteunen je daarom graag met het kiezen van jouw perfecte wijn, zodat voortaan ál jouw wijnen een schot in de roos zijn voor elk drinkmoment. Wij geven goed, persoonlijk en eerlijk wijnadvies in een fantastische online omgeving. Zo geniet je gegarandeerd van jouw perfecte wijn, en wordt deze razendsnel in een stevige doos thuisbezorgd. In Nederland binnen 1-2 werkdagen, in Nijmegen indien je voor 16:00 besteld dezelfde dag. Wij gaan voor kwaliteit, en verrassen jou graag met onze fantastische wijnen.

Even voorstellen… Wijnbutler Bas

‘De ambacht van wijn, dat is waar mijn hart sneller door klopt: het verhaal van de boer ervaren, de fles voelen, de aroma’s ruiken en de wijn proeven. Ik zorg voor een passende wijn bij iedere gelegenheid. At your service.’

Wijnadvies via Whatsapp06 – 124 09 014

We laten je graag kennis maken met ons assortiment van meer dan 200 wijnen.

Hoe wij werken: onze 4 pijlers:

 1. Kwaliteitswijnen geselecteerd door de vinologen van Wijnbutler
  Wij vliegen de hele wereld over, zodat jij het beste van iedere streek tot je beschikking hebt.
 2. Perfecte combinatie voor uw maaltijd of wijnmoment
  Met onze bewezen combinaties tussen een gerecht/gelegenheid en een wijn
 3. Razendsnel thuisbezorgd
  De volgende dag in huis. Wij kunnen niet wachten om te horen wat je ervan vindt!
 4. Geniet gegarandeerd van uw wijn
  Alle informatie die je wil weten over jouw wijn is binnen handbereik, zodat je extra kan genieten en weet wat je drinkt.

We hebben in de loop van de tijd een fantastisch assortiment samengesteld met prachtige wijnen van hoge kwaliteit die zowel beginnende wijnliefhebbers als echte ervaren fijnproevers zullen waarderen. We bieden een breed scala aan wijnvariëteiten aan. Of het nu gaat om een betaalbare alledaagse wijn, of een speciale premium fles, één ding is zeker: de wijn is het waard. Wij zullen je tevens helpen om jou alle ins out outs van wijn te leren, zodat je voortaan van elk glas optimaal kunt genieten. Lees bijvoorbeeld meer over wijn in een van onze blogs, of boek ons voor een proeverij bij jou thuis waar we je alles vertellen over onze wijnen.