Proeverij aan huis

Wijnproeverij bij jou thuis of op locatie

Bij een Wijnbutler wijnproeverij thuis of op locatie draait het er om, om op een betaalbare en leuke manier van wijn te genieten. Dit in de ongedwongen sfeer op een door jou gekozen locatie. Wij matchen de wijnproeverij met jouw wensen, of het nu thuis, op kantoor, in de tuin of op een andere locatie is. De gezellige sfeer krijg je er gratis bij!

Wij maken met de volgende ingrediënten een succes van iedere wijnproeverij:

 1. Enthousiasme

  Onze wijnproeverijen zijn een garantie voor een gezellige middag of avond! Wijn is onze passie en we kunnen niet wachten om jou en je vrienden, collega’s of andere wijnliefhebbers kennis te laten maken met een serie fantastische wijnen.

 2. Thema

  Een wijnproeverij van Wijnbutler is nooit hetzelfde en heeft altijd een leuk thema. Of het nu een druif, streek, jaar of zelfs wijnmaker is, alles kan geregeld worden. (Onderaan de pagina hebben we een aantal voorbeelden op een rijtje gezet) Heb je zelf een leuk thema voor een wijnproeverij? Wij regelen het!

 3. De mensen

  Met een wijnproeverij van Wijnbutler.nl ben je zeker van een gezellige sfeer! Wij regelen de wijn, glazen en alles wat er nodig is om goed wijn te kunnen proeven. Je hoeft je dus alleen zorgen te maken over het opstellen van de gastenlijst! Wij hebben er zin in, en maken er samen met jou een mooie en vooral gezellige wijnbelevenis van!

 4. De wijn

  Er zijn zo ontzettend veel soorten wijn. Wij selecteren voor een proeverij wijnen met een mooi verhaal en fantastische smaak. Wij schenken alleen de hoogste kwaliteit wijnen. Zo ontdek je jouw nieuwe favoriete wijn en schaaf je je wijnkennis nog verder bij.

 5. Wijnbutler

  Bij elke proeverij ontvang je een Wijnbutler op locatie met kennis van zaken. Wij begeleiden de proeverij op een interactieve en professionele manier, zodat je naast het iets opsteken over wijn ook geniet en een leuke avond hebt.

Onze wijnproeverij in het kort:

Vanaf 4 personen

Vanaf €19,50 per persoon (zie tarieven)

8 verschillende wijnen

Locatie naar keuze

Vrijblijvende aanvraag? info@wijnbutler.nl

Wijnproeverij thuis

Niets is gezelliger om thuis een geweldige wijnproeverij te organiseren. Het is heerlijk om van spannende wijnen te genieten in jouw eigen huis. Nog mooier is het dat je niks hoeft te regelen. Wij organiseren de gehele proeverij en komen naar je toe! Nodig je vrienden, buren, teamgenoten of familie uit en geniet van een gezellige avond met mooie wijnen. Na de wijnproeverij is het mogelijk om de geproefde wijnen te bestellen, zodat je thuis nog een keer kan genieten van de geschonken wijnen.

Wat is er inbegrepen?

 • 8 heerlijke wijnen
 • Professionele begeleiding
 • Proefformulieren
 • Glaswerk
 • Spuugbakken
 • Gezelligheid!

Een Wijnbutler Wijnproeverij thuis of op locatie: Hoe werkt het?

De wijnproeverij verloopt in een informele en toegankelijke sfeer. Gezelligheid staat voorop! De wijnproeverij duurt ongeveer 2 uur, en we proeven daarin 8 verschillende wijnen. De wijnen hebben allemaal een uniek karakter, en wij vertellen graag de verhalen achter de wijnen! We maken er samen met jou en de rest van het gezelschap een leuke en informatieve wijnproeverij van. Het opstellen van de gastenlijst en het regelen van zitplekken is jouw taak, de rest regelen wij! Wij nemen 8 fantastische wijnen mee, waar je na afloop alle ins en outs over weet waarmee je jouw wijnvrienden kan imponeren. Daarnaast nemen we wijnglazen, waterglazen, karaffen, schrijfmateriaal (voor wie wil) en spuugbakken mee. De wijn uitspugen mag, maar hoeft niet!

Wat kost een Wijnbutler Wijnproeverij op locatie?

Wij werken op basis van een prijs per persoon. Hierbij is behalve eventuele reiskosten alles inbegrepen, en kom je niet voor verrassingen te staan. Voor de eerste 30 kilometer vanaf Nijmegen rekenen wij geen reiskosten. Voor wijnproeverijen verder dan deze 30 kilometer vanaf Nijmegen brengen wij een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer in rekening. Voorbeeld: we moeten 40 kilometer rijden: je betaalt 20*0,19=€3,80 reiskosten. Hulp of uitleg nodig? Neem gerust contact op.

Aantal personen Prijs per persoon
4 €27,5
5 €27,5
6 €25
7 €25
Vanaf 8 en meer €19,5

Op zoek naar een proeverij met meer dan 24 personen? Vraag een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

De verschillende thema’s van onze wijnproeverijen

De mogelijkheden voor een leuk thema voor een wijnproeverij bij jou thuis zijn eindeloos. Heb je zelf al een idee voor een thema voor de wijnproeverij? Gaaf! Laat het ons weten, en wij zullen een wijnproeverij samenstellen. Als je nog geen idee hebt: kies uit een van de onderstaande voorbeelden, of laat je door ons verrassen!

Great whites wijnproeverij

In deze wijnproeverij draait alles om witte wijn! We proeven 8 verschillende wijnen van de meest populaire druiven van dit moment: Chardonnay, Sauvignon Blanc en Riesling. Proef het verschil tussen wijnen van deze druivensoorten, en kom erachter wat voor een invloed klimaat en herkomst heeft op de smaak van de wijn.

Vive la France wijnproeverij

Wie aan wijn denkt, denkt aan Frankrijk. Nergens anders ter wereld wordt er zo veel wijn gemaakt als in Frankrijk. We maken een tour de France om te ontdekken wat Franse wijn te bieden heeft. Ontdek in deze wijnproeverij welk klassiek Frans wijngebied jouw favoriet is, en welke flessen een plekje in jouw wijnkelder thuis verdienen.

Nieuwe wereld wijnproeverij

In de wijnwereld hebben we het vaak over ‘nieuwe wereld’ wijnen: wijn afkomstig uit landen buiten Europa. Denk daarbij aan landen als Argentinië, Zuid-Afrika, Australië en de Verenigde Staten. Hier wordt genoeg wijn gemaakt die je geproefd móet hebben! We laten je in deze proeverij ervaren wat nieuwe wereld wijnlanden te bieden hebben, en wat deze wijnen anders maakt dan wijn uit klassieke wijnlanden.

Wijnproeverij op maat bij jou thuis

We kunnen samen overleggen hoe we de perfecte wijnproeverij voor jou en je gezelschap samenstellen. Neem contact met ons op via: info@wijnbutler.nl.

Op welke locaties geven jullie wijnproeverijen?

Wij geven wijnproeverijen door heel Nederland op een door jouw gekozen locatie. Of het nu thuis, op een vakantieadres, op het werk of een andere locatie is: alles kan!