Flama d’Or sparkling 0,0%

Penedès
Nvt
8 tot 10 graden
Bevat sulfieten
Kurk
Mousserend
Spanje
Bubbels
Macabeo, Parellada, Xarel·lo
Pasta, Salades, Vis, Zachte kaas
Zilver

Flama d’Or sparkling 0,0% is een verfijnde alcoholvrije mousserende wijn die tot zijn recht komt bij elk feestelijk moment. Gemaakt in de cava streek, van cava druiven en door een beroemde cava producent. De smaak is fris en fruitig met tonen van citrus, gele appel en toast. De bubbels zijn mooi zacht en de afdronk is lang. Een heerlijk glas alcoholvrije bubbel voor feestjes, borrels of voor op het terras.

 6,99 incl. BTW

Op voorraad
Flessen
4.7 van de 5
4.7 van de 5
  •    Niet goed, geld terug!
  •   Gratis levering in Nijmegen boven 20 euro
  •   Gratis verzending boven 70 euro

Alcoholvrije bubbel uit het Spaanse Penedes.

De aroma’s onthullen frisse citrusnoten, zoals limoen en grapefruit, aangevuld met subtiele floraliteit en een vleugje rijpe appel. In de mond is Flama d'Or verfrissend en licht romig, met een mooie balans tussen zoetheid en zuurheid.

De perfecte borrelcava. Lekker bij paella, vis en tapas.

Deze cava is een fantastische begeleider van lichte gerechten zoals salades, zeevruchten, sushi of tapas. Het is ook ideaal als aperitief en een geweldige keuze om te proosten op speciale momenten.

Extra informatie

Alcoholpercentage

0

Regio

Penedès

Vintage

Nvt

Drinktemperatuur

8 tot 10 graden

Allergens

Bevat sulfieten

Closure

Kurk

Type wijn

Mousserend

Land

Spanje

Smaakprofiel

Bubbels

Druiven

Macabeo, Parellada, Xarel·lo

Lekker bij

Pasta, Salades, Vis, Zachte kaas

Medals

Zilver

Content missing

Hoe wordt de alcoholvrije Flama d’Or sparkling 0,0% gemaakt?

Flama d’Or sparkling 0,0% is een heerlijke alcoholvrije mousserende wijn. Hij wordt geproduceerd door het beroemde wijnhuis Castell d’Or. Dit wijnhuis maakt mooie cava’s, en ook alcoholvrije wijn van hoge kwalititeit. Voor deze wijn zijn de traditionele cava druiven  Macabeo, Parellada en Xarel·lo gebruikt. Een heerlijke wijn die niet onderdoet voor andere bubbels met alcohol.
Als laatste stap wordt de wijn gerijpt. Na de vergisting zitten de dode gistcellen nog in de fles. Deze geven mooie aroma’s van toast, brioche en noten aan de wijn. Cava’s moeten minimaal 9 maanden rijpen, waardoor er heerlijke smaken ontstaan.

Het wijnhuis Castell d’Or

Deze wijn is gemaakt door het wijnhuis Castell d’Or. Castell d’Or bestaat uit een samenwerking van 16 wijnhuizen in verschillende wijnbouwgebieden van de Penedès, Baix Penedès, Conca de Barberà, Alt Camp, Tarragona en Lleida. Al deze aangesloten wijnbouwfamilies bewerken al meer dan 100 jaar wijnstokken om samen wijnen en cava’s van kwaliteit en karakter produceren, van generatie op generatie.