Wereldreis Wijnproeverijbox 6 flessen

Wijnproeverijbox
Diverse
Verschillende in Wijn Pakket
Kip

Ga op wereldreis in je eigen huiskamer met deze wereldreis wijnproeverijbox! In deze box zitten 6 bijzondere wijnen, en daarnaast alles wat nodig is om zelf een gezellige wijnproeverij te organiseren. Maak samen met vrienden of collega's kennis met unieke lokale druivenrassen, wijnmakers, wijnstreken en ontdek wat verschillende wijnlanden te bieden hebben! Jullie proeven onder andere een Italiaanse wijn gemaakt van een lokaal Siciliaans druivenras, gaan naar Zuid-Afrika voor een biologische stoere rode wijn en proeven wat houtrijping voor een invloed heeft op de smaak van een Roemeense witte wijn. 

Wat zit er in deze Wereldreis Wijnproeverijbox?

  • 6 heerlijke wijnen
  • Instructies
  • Proefformulieren en pen
  • Aromacirkel
  • Informatieve omschrijving per wijn over de herkomst, wijnstreek, wijnmaker en uiteraard de wijn zelf

✅ Deze Wereldreis wijnproeverijbox is geschikt voor 2-12 personen.

✅ Deze Wereldreis wijnproeverijbox is geschikt voor zowel beginnende wijnproevers, gezellige borrelaars en echte wijnkenners.

€ 80,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
889381191145692
Fles

Ga op wereldreis met dit uitgebreide wijnproeverijpakket met 6 wijnen

Wij hebben 6 bijzondere wijnen geselecteerd uit de beste uithoeken van de wereld. Stuk voor stuk wijnen van kleinschalige wijnhuizen met een eigen karakter. Ontdek wijnen uit streken of van druiven die je nog niet eerder geproefd hebt! In dit pakket zit een verrassende rode wijn van een lokaal druivenras uit Sicilië, een biologische stoere rode wijn uit Zuid-Afrika en een complexe houtgerijpte Spaanse Ribera del Duero. Wat dacht je van een frisse Pinot Grigio uit Roemenië? Of ben je meer van een wat vollere witte wijn? Dan is de Franse Chardonnay uit de veelzijdige Pays D'Oc echt wat voor jou. Wij zijn trots op de unieke mousserende wijn uit dit pakket. Wát een spannende wijn is dat! Kortom: in deze Wereldreis Wijnproeverijbox zitten 6 bijzondere wijnen die een mooie afspiegeling zijn van het herkomstgebied.

Ontdek de beste wijn-spijs combinatie in de bijgeleverde proefformulieren.

In dit complete proeverijpakket zit alles wat je nodig hebt om thuis een super gezellige wijnproeverij te organiseren. Ontdek wijnen uit streken of van druiven die je nog nooit eerder hebt geproefd! In dit pakket zit een uitgebreide beschrijving over de wijn, wijnstreek, wijnmaker, druiven én de beste wijn-spijs combinaties.

Specificaties
Type wijnWijnproeverij
LandDiverse
RegioWijn Pakket
SluitingKurk
VintageVerschillende
Alcoholpercentage12.5
DruivenVerschillende in Wijn Pakket
Drinktemperatuur8 tot 10 graden voor wit, 16 tot 18 graden voor rood, 10 tot 12 graden voor mousserende wijn
SmaakprofielWijnproeverijbox
Lekker bijKip

Een gevarieerd pakket met zes heerlijke wijnen in 75 cl flessen. Het pakket bestaat uit:

  • 1 mousserende wijn
  • 2 witte wijnen
  • 3 rode wijnen

Met dit complete wijnproeverijpakket organiseer je thuis eenvoudig een gezellige wijnproeverij. Het enige wat je zelf moet regelen, zijn schone glazen en gezellig gezelschap. Deze wereldreis wijnproeverijbox met 6 flessen is geschikt voor 2-12 personen.

Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook wijnproeverijbox!