Wijnproeverij Pakket Franse Wijn

Wijnproeverijbox
Frankrijk
Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Chardonnay & Malbec
Zachte kaas

Met dit wijnproeverij pakket nemen we je mee langs de bekende Franse gebieden. We beginnen in het wereldberoemde wijngebied Bordeaux. Bordeaux staat hoog aangeschreven voor hun rode wijnen, maar wij hebben een fantastische witte Sauvignon Blanc op de kop kunnen tikken. Vanuit de Bordeaux reizen jullie verder naar de zuidelijke Pays d'Oc. Hier proeven jullie een unieke blend van de lokale Zuid-Franse druivenrassen Ugni Blanc, Colombard en Muscat Petit Grain. Als afsluiter van de witte wijnen proeven jullie een klasse houtgerijpte Bourgogne van Chardonnay.

Malbec is een wereldwijd zeer populaire druivenras, maar de geboortegrond van deze druif is Frankrijk. We hebben een heerlijke karakteristieke Franse Malbec voor jullie geselecteerd. Een fantastische rode wijn om mee te beginnen! Jullie vervolgen de proeverij met een heerlijke wijn uit de Côtes du Rhône. Deze wijn is gemaakt van de zeer klassieke GSM blend: Grenache, Syrah en Mourvèdre. Tot slot kan een klasse Bordeaux natuurlijk niet ontbreken in een wijnproeverij van Franse wijn. Laat je omver blazen door onze fantastische Bordeaux van Merlot en Cabernet Sauvignon.

Een heerlijke en complete reis langs alle iconische Franse wijngebieden, met 6 heerlijke kwaliteitswijnen! Naast de wijnen krijgen jullie alles wat nodig is om goed wijn te kunnen proeven. Elke wijn heeft een informatieve omschrijving met kaart. Daarnaast ontvang je aromaschijven en proefformulieren, waarmee je eenvoudig de smaken kan omschrijven en noteren. Uiteraard leveren wij uitgebreide instructies op papier en met video's hoe je wijn moet proeven, en hoe je een wijnproeverij organiseert. 

€ 79,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WB001
Fles

Compleet wijnproeverijpakket met 3 wijnen wit en 3 wijnen rood.

Compleet wijnproeverijpakket met 6 heerlijke Franse wijnen. Hiervan zijn 3 wijnen wit en 3 wijnen rood.

Laat je verrassen en ga meer op proeverij reis door Frankrijk

3 rode en 3 witte wijnen.

Specificaties
Type wijnWijnproeverij
LandFrankrijk
RegioWijnproeverij
SluitingKurk
VintageNvt
Alcoholpercentage12.5
DruivenMerlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Malbec
Drinktemperatuur8 tot 10 graden voor wit, 16 tot 18 graden voor rood
SmaakprofielWijnproeverijbox
Lekker bijZachte kaas

Wijnproeverij pakket met 6 Franse wijnen

Frankrijk, hét klassieke en toonaangevende wijnland dat wijn diep in zijn cultuur geworteld heeft. Het is dé thuisbasis van wereldberoemde wijngebieden Bordeaux, Bourgogne en Champagne. Van noord tot zuid, er is geen plek in Frankrijk waar geen druivenstokken staan aangeplant. Frankrijk heeft een enorme variëteit aan kwaliteitswijnen, door de vele verschillende bodems en klimaten. Zelfs zijn de meest bekende druivenrassen van oorsprong Frans. Let op! Vanwege beschikbaarheid kan de inhoud van het pakket afwijken van de omschrijving. In het geval dat een wijn niet beschikbaar is wordt deze vervangen voor een andere Franse wijn van dezelfde waarde.

Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook wijnproeverijbox!