Groot Geluk Brut MCC in houten kist met 2 glazen

Bubbels
Diverse
Chardonnay, Pinot Noir & Pinotage
Salades

Groot Geluk Brut MCC in houten kist met twee glazen. Deze bubbel uit Zuid-Afrika is gemaakt volgens de Methode Cap Classique methode. Door de naam Groot Geluk is deze luxe fles bubbels extra leuk om te geven en iemand geluk te wensen. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, wijnkado of kerstpakket. De fles wordt geleverd in een luxe houten kist met twee champagne glazen. De deksel van de kist kan je voorzien van een tekst of logo. Ook kan je een gepersonaliseerd kaartje in de kist doen. De wijn is gemaakt op dezelfde methode als echte Champagne, en is gemaakt van Chardonnay, Pinot Noir en Pinotage.

€ 42,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
123005
Fles

Groot Geluk Brut Methode Cap Classique bubbel in houten kist met 2 glazen

Wens iemand veel geluk met onze Groot Geluk Brut MCC in houten kist met twee glazen. De deksel van de kist kan voorzien worden van een eigen tekst of logo. Maak jouw geschenk persoonlijk door ook een kaartje toe te voegen. Perfect als relatiegeschenk, kerstpakket of wijnkado. Gemaakt van Chardonnay, Pinot Noir en Pinotage op de Champagne manier. In Zuid-Afrika heet deze productiemethode Cap Classique. Je ruikt mooie geuren van citrus en geel fruit en brioche. De bubbels zijn mooi zacht met een droge en lange afdronk.

Personaliseer jouw wijncadeau met een eigen logo of tekst.

Plaats jouw eigen logo of tekst op de deksel van de kist of voeg een kaartje toe in de kist.

Specificaties
Type wijnWijnproeverij
LandDiverse
RegioStellenbosch
SluitingKurk
VintageNvt
Alcoholpercentage12
DruivenChardonnay, Pinot Noir , Pinotage
Drinktemperatuur8 tot 10 graden
SmaakprofielBubbels
Lekker bijSalades

Zuid-Afrikaanse bubbel in houten kist met glazen

In dit pakket zit de Groot Geluk Methode Cap Classique met twee flûtes. Een mooi relatieschenk, wijnkado voor de wijnliefhebber of feestelijk kerstpakket.

Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook bubbels!