Groot Geluk Methode Cap Classique

Bubbels
Zuid-Afrika
Chardonnay, Pinot Noir & Pinotage
Harde kaas, Vis & Schaaldieren
Groot Geluk brut is een heerlijke bubbel uit Zuid-Afrika. Gemaakt door het iconische wijnhuis Villiera. Op het etiket staat MCC, wat voor Methode Cap Classique staat. Dit is de Zuid-Afrikaanse benaming voor de productiemethode die ook voor Champagne wordt gebruikt. Deze wijn is hierdoor net zo fraai als een Champagne met een subtiele Zuid-Afrikaanse touch. Hierdoor is deze wijn bijzonder aangenaam voor de neus, mond én portemonnee. Verfrissende en smaakvolle bubbel van Chardonnay, Pinot Noir en Pinotage druiven.
€ 11,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
16001551000878
Fles

Prachtige Cap Classique van wijnhuis Groot Geluk.

Deze Groot Geluk Cap Classique heeft een fijne bubbel en een heldere kleur. De geur is levendig met aroma's van groene appel, limoen, tropisch fruit en brioche. Verfijnd en rijk in de mond, maar de frisheid blijft voorop staan. Een feestje in het glas.

Lekker bij zeevruchten, vis en belegen kaas.

Combineer deze Groot Geluk bubbel met zeevruchten. Gamba, kreeft en oesters zijn allemaal heerlijk bij deze MCC. Ook belegen kaas en borrelplanken doen het goed in combinatie met deze Zuid-Afrikaanse wijn.

Specificaties
Type wijnMousserend
LandZuid-Afrika
RegioStellenbosch
SluitingKurk
VintageNvt
Alcoholpercentage12
DruivenChardonnay, Pinot Noir , Pinotage
Drinktemperatuur7 tot 9 graden
SmaakprofielBubbels
Lekker bijHarde kaas, Vis, Schaaldieren

Vroeger werd mousserende wijn uit Zuid-Afrika ook wel Vonkelwijn of Vonkelwyn genoemd. Tegenwoordig is Methode Cap Classique de meest gebruikte benaming. Afgekort is dit MCC. Lees alles over deze bijzondere bubbel in ons laatste blog over Cap Classique wijnen. Deze Groot Geluk bubbel is gemaakt door wijnhuis Villiera.

Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook bubbels!