Radacini Sparkling Vero di Moscato

8
Codru
Nvt
7 tot 9 graden
Bevat sulfieten
Kurk
Mousserend
Moldavië
Bubbels, Zoet
Pinot Grigio
Harde kaas, Pasta, Vis
750ML

Radacini Sparkling Vero di Moscato is een heerlijke zoete bubbel met een laag alcoholpercentage. Hierdoor is hij heerlijk lichtvoetig en makkelijk te drinken. De geur en smaak is heerlijk fruitig en bloemig met tonen van bloemen, lychee, mango, perzik en rozen. Gemaakt op dezelfde manier als prosecco. Prima begeleider voor bij een chic frambozen taartje, roze Macarons of Biscuit de Reims.

 6,85 incl. BTW

Op voorraad, levertijd 3-5 werkdagen
Flessen
4.7 van de 5
4.7 van de 5
  •    Niet goed, geld terug!
  •   Gratis levering in Nijmegen boven 20 euro
  •   Gratis verzending boven 70 euro
Artikelnummer: 4840046003223 Categorieën: , , , , ,

Heerlijke zoete bubbel uit Moldavië.

Deze wijn is zoet van smaak en heeft een laag alcoholpercentage. Hij heeft tonen van bloemen, lychee, mango, perzik en rozen. Heerlijk genieten.

Heerlijke breed inzetbare wijn.

Prima begeleider voor bij een chic frambozen taartje, roze Macarons of Biscuit de Reims.

Extra informatie

Alcoholpercentage

8

Regio

Codru

Vintage

Nvt

Drinktemperatuur

7 tot 9 graden

Allergens

Bevat sulfieten

Closure

Kurk

Type wijn

Mousserend

Land

Moldavië

Smaakprofiel

Bubbels, Zoet

Druiven

Pinot Grigio

Lekker bij

Harde kaas, Pasta, Vis

Content missing

Radacini Sparkling Vero di Moscato

Radacini Sparkling Vero di Moscato is een heerlijke lichtzoete bubbel met een laag alcoholpercentage. Deze mousserende wijn wordt gemaakt door wijnhuis Radacini, een van de meest prestigieuze wijnhuizen van Moldavië. Dit land is niet het meest vanzelfsprekende wijnland, maar hier worden wijnen van hoge kwaliteit gemaakt. Vooral op het gebied van bubbels hebben de Moldaviërs snel naam gemaakt. Deze mousserende wijn is gemaakt van de Muskaat Ottonel druif.

De smaak en productiemethode

Zoals de naam al verraad, is deze wijn gemaakt van Muskaat druiven. Deze druivensoort geeft wijnen met veel aromatische expressie. Geuren van bloemen, perzik, lychee, mango en rozen knallen het glas uit. De wijn is op de Charmat methode gemaakt. Deze methode wordt ook voor bijvoorbeeld Prosecco gebruikt. Door het stopzetten van de vergisting in de tank ontstaat er een aangename zoetheid en een alcoholpercentage van slechts acht procent. Hierdoor is hij perfect om in te zetten bij de borrel voor