Radacini Vintage Kist

Robuust
Roemenië
Chardonnay & Pinot Noir
Groenten, Zachte kaas, Pasta & Kip

Voor deze luxe houten geschenkkist hebben wij twee kwaliteitswijnen geselecteerd. De witte wijn is een volle Chardonnay, de rode wijn een frisse Pinot Noir. De Chardonnay heeft houtrijping gehad en hierdoor een vol karakter. Smaken van rijp tropisch en geel fruit en vanille. De rode wijn is licht gekoeld het lekkerst, en heeft zachte tannines. Deze lichte rode wijn heeft smaken van rood fruit en specerijen. Ideaal als relatiegeschenk of verjaardagscadeau.  

Normale prijs € 23,00 Aanbieding € 21,50 U bespaart 7%!
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Radacini Vintage Kist

Witte en rode kwaliteits wijn in luxe houten kist

Hier kan je wel mee aankomen! Luxe houten kist met daarin twee kwaliteitswijnen uit Roemenië. De witte wijn is een rijke Chardonnay. Deze Chardonnay heeft veel volle smaken en tropische tinten. Van rijp geel fruit tot rijp tropisch fruit: het knalt je glas uit! Liefhebbers van volle witte wijn zullen hier zeker van genieten. Deze Chardonnay heeft houtrijping gehad, waardoor subtiele smaken van vanille terug te proeven zijn in de wijn. De rode wijn uit deze geschenkkist is een Pinot Noir. Deze is licht gekoeld het lekkerste. Aroma's en smaken van rood fruit en specerijen. Een rode wijn met een licht en verfrissend karakter.

Goed te combineren met uiteenlopende gerechten

Deze twee wijnen zijn met verschillende gerechten te combineren. De witte wijn uit de geschenkkist is lekker bij gerechten die hoog op smaak zijn. Denk bijvoorbeeld aan een quiche met lekkere kaas, kreeft, vlees van de barbecue en cordon bleu. De rode Pinot Noir combineert goed met wat minder heftige smaken. Denk aan kip, asperge of stoofvlees.

Specificaties
Type wijnRood
LandRoemenië
RegioViil Timisului
SluitingKurk
Vintage2018
Alcoholpercentage13
DruivenChardonnay, Pinot Noir
DrinktemperatuurRood 14 tot 16 graden Wit 10 tot 12 graden
SmaakprofielRobuust
Lekker bijGroenten, Zachte kaas, Pasta, Kip

   

Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook robuust!