Château Soucherie Anjou rouge

13
Loire
2019
14 tot 16 graden
Bevat sulfieten
Kurk
Rood
Frankrijk
Robuust
Cabernet Franc
Biefstuk, Pasta

Château Soucherie Anjou rouge is een wijn gemaakt van 100% Cabernet Franc. Dit inheemse druiven ras levert een prachtige karaktervolle wijn op. De stokken zijn erg oud met een gemiddelde leeftijd van 55 jaar met een ondergrond van schist. De smaak is mooi in balans met een fijne tannine structuur. De wijn is heerlijk fruitig met aroma’s van bosaardbeien en kersen. Dit wordt aangevuld met groenige tonen en karaktervolle fijne tannines. Uitstekende lengte. Deze wijn leent zich nog voor verdere flesrijping tot 10 jaar na de oogst.

 19,25 incl. BTW

Op voorraad
Flessen
4.7 van de 5
4.7 van de 5
  •    Niet goed, geld terug!
  •   Gratis levering in Nijmegen boven 20 euro
  •   Gratis verzending boven 70 euro

Prachtige Loire Cabernet Franc vol karakter.

Château Soucherie Anjou rouge is een van de hogere wijnen van het wijnhuis. Gemaakt van 100% Cabernet Franc. Dit is een inheemse druivensoort van de Loire. De wijn is heerlijk fruitig met aroma’s van bosaardbeien en kersen. Dit wordt aangevuld met groenige tonen en karaktervolle fijne tannine.

Extra informatie

Alcoholpercentage

13

Regio

Loire

Vintage

2019

Drinktemperatuur

14 tot 16 graden

Allergens

Bevat sulfieten

Closure

Kurk

Type wijn

Rood

Land

Frankrijk

Smaakprofiel

Robuust

Druiven

Cabernet Franc

Lekker bij

Biefstuk, Pasta

Château Soucherie

Château Soucherie is een prachtig kasteel dat 25 kilometer ten zuidwesten van Angers ligt. Sinds 1952 wordt er prachtige wijn gemaakt met lokale druivenrassen Chenin Blanc en Cabernet Franc.