Pizzolato Violette Spumante in houten kist met champagne glazen

Bubbels
Italië
Glera
Vis & Schaaldieren

Pizzolato Violette Spumante in een luxe houten kist met glazen. De deksel kan voorzien worden van eigen logo of tekst. Ook kan er een persoonlijk kaartje in de kist gedaan worden. Geef jouw wensen voor het wijncadeau door op info@wijnbutler.nl en wij zullen het geschenk naar wens maken. De Pizzolato Violette is een heerlijk fris en fruitige bubbel met aroma's van rood fruit en bloemen. De prachtige fles is bedoeld om her te gebruiken als bijvoorbeeld vaas, karaf of kaarsenhouder. Een prachtig geschenk voor iedere wijnliefhebber.

€ 28,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
123008
Fles

Feestelijke bubbel in luxe fles met twee champagne flûtes

Deze houten geschenk kist bevat een fles Pizzolato Violette Spumante en twee champagne glazen. Het is mogelijk om jouw logo of tekst op de deksel van de kist te laten drukken. Ook een persoonlijke boodschap op een kaartje is toe te voegen. De Violette Spumante is heerlijk fruitig van smaak met aroma's van rood fruit en bloemen. De prachtige fles maakt het helemaal af. Een uniek en gewaardeerd relatiegeschenk, kerstpakket of wijncadeau.

Lekker bij zeevruchten en vis.

Combineer deze bubbel met zeevruchten, vis of als heerlijk feestelijk glas voor het diner.

Specificaties
Type wijnMousserend
LandItalië
RegioVeneto
SluitingKurk
VintageNvt
Alcoholpercentage11
DruivenGlera
Drinktemperatuur8 tot 10 graden
SmaakprofielBubbels
Lekker bijVis, Schaaldieren

Fles bubbels in houten kist als geschenk

Wil jij een fles bubbels cadeau doen in een houten geschenk kist? Dan kunnen wij jou voorzien van het mooiste wijncadeau. Alles is te personaliseren. Zo kan je je logo op de kist laten drukken of een kaartje in de kist laten doen. Geef jouw wensen aan ons door, en wij zullen een op maat gemaakt relatiegeschenk voor jou samenstellen.

Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook wijnproeverijbox!