Royal Oporto White Port
Royal Oporto White port is een uitstekende witte port. Uiteraard zoet van smaak, maar wel met verfrissende zuren die zorgen voor een mooie balans. Deze witte port is gemaakt van witte druiven, met Malvasia in de hoofdrol. De wijn is samengesteld uit verschillende jaren en is gemiddeld twee jaar op houten vaten gerijpt. Heerlijke port voor op een zomerse dag, of als mixer met tonic in een cocktail.
€ 11,95 incl. BTW
Op voorraad- Niet goed, geld terug!
- Gratis levering in Nijmegen boven 20 euro
- Gratis verzending boven 70 euro
Zoet en verfrissend van smaak.
Plezierige witte port met gedroogd fruit en frisse zuren.
Heerlijk om in de zon te drinken of als mixer voor cocktails..
Haal de fles uit de koelkast en schenk deze witte port op een zomerse dag. Lekker bij wat gezouten amandelen of een bakje naturelchips met zeezout. Zalige alternatieven zijn bij het voorgerecht met ganzenlever of bij het nagerecht met perzikentaart of een amandelcake. Tot slot nog een Portugese tip: in de Porto streek drinken ze jonge, zoete witte port ook wel gemixt met tonic, een heerlijk opfrissend zomers drankje.
Extra informatie
Alcoholpercentage | 19 |
---|---|
Regio | Douro |
Vintage | Nvt |
Maturation | Houtrijping |
Drinktemperatuur | 8 tot 10 graden |
Allergens | Bevat sulfieten |
Closure | Kurk |
Type wijn | Port |
Land | Portugal |
Smaakprofiel | Zoet (Port) |
Druiven | Donzelinho, Esgana-Cão, Gouveio, Malvasia, Viosinho |
Lekker bij | Zoetigheid |
Content missing
Royal Oporto White Port
Royal Oporto White port is een heerlijke witte port van hoge kwaliteit. Het is een jonge witte port met aantrekkelijk zoet en gedroogd fruit. De zuren zijn fris, die een mooie balans geven met het volzoete. Deze wijn drink je gekoeld op 8 tot 10 graden. Witte port wordt gemaakt van witte druiven. Dit zijn allemaal lokale Portugese druivenrassen, als Donzelinho, Esgana-Cão, Gouveio, Malvasia Fin en Viosinho. Bij deze wijn van Royal Oporto heeft de druif Malvasia de overhand. Deze wijn is samengesteld uit verschillende jaren en is gemiddeld twee jaar op houten vaten gerijpt.