Wijnproeverij Pakket Spaanse Wijn

Wijnproeverijbox
Spanje
Tempranillo
Salades

Viva España! In het land waar de zon altijd schijnt maken ze prachtige wijnen! Bijvoorbeeld van de nationale trots Tempranillo en Verdejo, maar ook van heel wat onbekendere druivenrassen. De rijke geschiedenis van Spaanse wijnbouw gaat terug tot 800 voor Christus. Tegenwoordig zijn de Spaanse Cava en wijnen uit de Rioja wereldwijd razend populair. Laat je verrassen door 6 unieke Spaanse wijnen, waarvan 3 witte en 3 rode. We beginnen de reis in het warme maar bijzondere Castilla waar we een verfrissende Chardonnay proeven. Vervolgens gaan we verder naar Rueda, waar de de inmiddels razend populaire Verdejo proeven. Iets noordelijker ligt Galicië, waar je wordt verrast door het lokale druivenras Godello

Na deze drie verrassende Spaanse witte wijnen is het tijd voor rood. We beginnen in Ribera del Duero, waar we een prachtige Tempranillo proeven. Vervolgens gaan we naar het wereldberoemde gebied Rioja, waar we een traditionale houtgerijpte reserva met een niet hout gerijpte Rioja gaan vergelijken.

Een heerlijke en complete reis langs alle iconische Spaanse wijngebieden, met 6 heerlijke kwaliteitswijnen! Naast de wijnen krijgen jullie alles wat nodig is om goed wijn te kunnen proeven. Elke wijn heeft een informatieve omschrijving met kaart. Daarnaast ontvang je aromaschijven en proefformulieren, waarmee je eenvoudig de smaken kan omschrijven en noteren. Uiteraard leveren wij uitgebreide instructies hoe je wijn moet proeven, en hoe je een wijnproeverij organiseert. 

 
€ 79,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
6454897123
Fles

Gevarieerd wijnproeverij pakket met 6 super mooie Spaanse wijnen.

Proef wat wijnland Spanje te bieden heeft met dit wijnproeverij pakket. In dit pakket zitten 3 witte en 3 rode wijnen.

Combineer met lekkere tapas

Deze Spaanse wijnen zijn heerlijk in combinatie met tapas.

Specificaties
Type wijnWijnproeverij
LandSpanje
RegioWijn Pakket
SluitingKurk
VintageNvt
Alcoholpercentage12.5
DruivenTempranillo
Drinktemperatuur8 tot 10 graden voor wit, 16 tot 18 graden voor rood
SmaakprofielWijnproeverijbox
Lekker bijSalades
Viva España! In het land waar de zon altijd schijnt maken ze prachtige wijnen! Bijvoorbeeld van de nationale trots Tempranillo en Verdejo, maar ook van heel wat onbekendere druivenrassen. De rijke geschiedenis van Spaanse wijnbouw gaat terug tot 800 voor Christus. Tegenwoordig zijn de Spaanse Cava en wijnen uit de Rioja wereldwijd razend populair. Laat je verrassen door 6 unieke Spaanse wijnen, waarvan 3 witte en 3 rode.
Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook wijnproeverijbox!