Wijn pakket Sinzero Alcoholvrij in houten geschenk kist

Wijnproeverijbox
Diverse
Cabernet Sauvignon & Chardonnay
Groenten

Op zoek naar een relatiegeschenk of kerstpakket met alcoholvrije wijn? Dan is deze luxe houten kist met drie flessen Sinzero perfect voor jou. In het pakket zit de verfrissende alcoholvrije Sinzero Chardonnay. De Sinzero Sparkling Brut is een feestelijke bubbel zonder alcohol. De Sinzero Cabernet Sauvignon is een stoere rode alcoholvrije wijn. Verpakt in een houten kist. Het is mogelijk om jouw logo te laten graferen op de kist of om een kaartje in de kistjes te doen.

€ 75,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
123001
Fles

Relatie geschenk met drie flessen alcoholvrije wijn van Sinzero.

Maak indruk met jouw relatiegeschenk of kerstpakket met deze houten kist met drie flessen Sinzero Alcoholvrije wijn. Het pakket is verpakt in een luxe houten kist, en opdruk van jouw bedrijfslogo is mogelijk. In dit pakket zit een alcoholvrije witte wijn, rode wijn en mousserende wijn. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay en is heerlijk fris van karakter. De rode wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon. De alcoholvrije bubbel is extra feestelijk.

Sinzero

Sinzero is een wijnhuis uit Chili die is gespecialiseerd in alcoholvrije wijn. Dit bedrijf maakt prachtige kwaliteit wijn zonder alcohol.

Specificaties
Type wijnWijnproeverij
LandDiverse
RegioWijn Pakket
SluitingKurk
VintageDiverse
Alcoholpercentage0
DruivenCabernet Sauvignon, Chardonnay
Drinktemperatuur10 tot 12 graden
SmaakprofielWijnproeverijbox
Lekker bijGroenten

Op zoek naar een alcoholvrije wijn als cadeau?

Geef deze luxe houten kist met alcoholvrije wijn als cadeau aan jouw relaties of geliefden. 

Deze wijnen passen bij jouw smaakprofiel en zijn ook bubbels!